Hjälp & support: 031-333 44 33

Varför Baricol® Complete?

Du och din kropp förtjänar det bästa och vi gör allt för att kunna erbjuda dig det! Baricol® Complete är skräddarsytt för att ge din kropp alla de vitaminer och mineraler den behöver efter en magsäcksoperation.

Barico complete olika sorter

Vilka vitaminer behöver man ta efter gastric bypass och gastric sleeve?

Sjukvården brukar rekommendera magsäcksopererade att ta tillskott av kalcium, D-vitamin, järn, B12 samt multivitamin kvinna. Sedan vi tog fram Baricol Complete rekommenderar de flesta kliniker och sjukhus i norden Baricol Complete istället för flera olika produkter eftersom vi erbjuder en specialanpassad allt-i-ett-lösning. Baricol Complete innehåller det du behöver enligt de riktlinjer som finns och i rätt form. Du kan välja mellan smakneutralt pulver, tugg- brus- och sväljtablett. De receptbelagda alternativen som fortfarande förskrivs ibland är inte utformade specifikt för magsäcksopererade.

Fruktskål med frukter hålls ovanför gräsmatta på frukten ligger två sticks baricol complete pulver

4 anledningar att välja Baricol® Complete efter en magsäcksoperation

  1. Baricol® Complete rekommenderas av sjukvården och är förstahandsalternativet när det gäller vitaminer och mineraler efter en magsäcksoperation på  många kliniker och sjukhus.
  2. Med smidig prenumerationslösning får du dina vitaminer hemskickade med regelbundna intervaller. På så sätt blir du påmind om dina vitaminer och slipper du krångla med recept. Du kan när som helst säga upp din prenumeration såklart men sluta för guds skull aldrig att ta dina vitaminer! Här kan du beställa ett provpaket!
  3. Du kan välja mellan 4 fyra olika sorter (smakneutralt pulver, tugg- brus- eller sväljtablett) och fyra spännande smaker. Du kan när som helst ändra i din prenumeration och välja ny sort eller smak innan nästa leverans.
  4. Vi vill förenkla din vardag. Därför har vi tagit fram appen Baribuddy som är din vän på vägen. Vi stödjer forskning på området (AMOS) och vi stödjer kontinuerlig utbildning av sjukvårdspersonal (MDFO).  Dessutom är vi flitiga med att påminna och peppa i vår Baricol Community! Häng med oss där för tips och inspiration.

Baricol® Complete rekommenderas av sjukvården

Flera av Sveriges största opererande enheter erbjuder Baricol® Complete som förstahands alternativ till sina patienter efter en gastric bypass eller gastric sleeve-operation. Om du känner dig osäker prata gärna med din läkare eller dietist gällande om Baricol® Complete är något för dig, och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Vi har läkare och dietister i vårt team som gärna svarar på dina frågor om våra produkter.

Baricol complete startkit rosa ask med baricol dospåsar pulver omgiven av produktprover på andra sorter

Beställ din favorit idag!