Hjälp & support: 031-333 44 33

Från Norge? Besök baricol.no där du kan handla tullfritt!

Varför Baricol® Complete?

Du och din kropp förtjänar det bästa och vi gör allt för att kunna erbjuda dig det! Baricol® Complete är skräddarsytt för att ge din kropp alla de vitaminer och mineraler den behöver efter överviktskirurgi.

Fruktskål med frukter hålls ovanför gräsmatta på frukten ligger två sticks baricol complete pulver

4 anledningar att välja Baricol® Complete efter överviktskirurgi

  1. Baricol® Complete rekommenderas av sjukvården och är förstahandsalternativet när det gäller vitaminer och mineraler efter överviktskirurgi på många kliniker och sjukhus.
  2. Med smidig prenumerationslösning får du dina vitaminer hemskickade med regelbundna intervaller. På så sätt blir du påmind om dina vitaminer och slipper du krångla med recept. Du kan när som helst säga upp din prenumeration såklart men sluta för guds skull aldrig att ta dina vitaminer!
  3. Du kan välja mellan 4 fyra olika sorter (smakneutralt pulver, tugg- brus- eller sväljtablett) och fyra spännande smaker. Du kan när som helst ändra i din prenumeration och välja ny sort eller smak innan nästa leverans.
  4. Vi vill förenkla din vardag. Därför har vi tagit fram appen Baribuddy som är din vän på vägen. Vi stödjer forskning på området (AMOS) och vi stödjer kontinuerlig utbildning av sjukvårdspersonal (MDFO).  Dessutom är vi flitiga med att påminna och peppa i vår Baricol Community! Häng med oss där för tips och inspiration.

En nystart!

En överviktsoperation kan vara starten på något nytt där du får möjlighet att leva ditt liv fullt ut utan att din vikt håller dig tillbaka. Eftersom kroppens förutsättningar och behov förändras efter operationen är det viktigt att etablera nya rutiner. Att ta dina vitaminer och mineraler varje dag är en av dem. Det kan vara en stor utmaning – att ta tabletter varje dag när man mår bättre än någonsin.
Baricol® Complete ersätter den receptbelagda rekommendationen B12, Kalcium + D-vitamin, Järn och Multivitamin kvinna. Du tecknar ett smidigt abonnemang där produkterna skickas hem. Idag används våra produkter dagligen i över 20 länder runtom i världen.

Baricol® Complete rekommenderas av sjukvården

Flera av Sveriges största opererande enheter erbjuder Baricol® Complete som förstahands alternativ till sina patienter efter en gastric bypass eller gastric sleeve-operation. Om du känner dig osäker prata gärna med din läkare eller dietist gällande om Baricol® Complete är något för dig, och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Vi har läkare och dietister i vårt team som gärna svarar på dina frågor om våra produkter.

Baricol complete startkit rosa ask med baricol dospåsar pulver omgiven av produktprover på andra sorter

Beställ din favorit idag!