Hjälp & support: 031-333 44 33

Från Norge? Läs det här

Från den 1 januari 2020 inträder nya tullregler i Norge. De nya tullreglerna innebär höga tullhanteringskostnader om man som privatperson beställer produkter från Sverige. Baricol kommer därför etablera sig med norsk webshop som är under uppbyggnad (baricol.no). Den nya sidan beräknas vara klar till början av februari 2020 för att alla våra norska kunder fortsatt ska kunna handla våra produkter. Det innebär att inga nybeställningar går att göra till Norge fram tills februari 2020.

Rosa ask med baricol complete prover på vitaminer, broschur med texten din nya resa börjar här

Vitaminer och mineraler får viktopererade - provpaket för sjukvården

Vi inser att du har fullt upp i din vardag och vi har därför tagit fram en översikt på hur vi kan hjälpa dig och din klinik. Vår målsättning är att vi tillsammans med dig som arbetar i hälso- och sjukvården samarbetar för att förbättra standarden för god patientvård efter överviktskirurgi.

Vill du beställa provpaket att dela ut till dina patienter, broschyrer, presentationsmaterial eller har frågor om våra produkter eller tjänster så är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer gärna ut och träffar dig och dina kollegor för att se hur vi kan hjälpa er på bästa sätt att förbättra följsamheten till vitamin – och mineralsupplementering hos överviktsopererade.

Du hr väl inte missat den kostnadsfria patientappen BariBuddy? Idag finns sex kliniker anslutna med sin egen algoritm i appen.

Anmäl dig och dina kollegor till MDFO2020!
Detta möte är ett utmärkt tillfälle för dietister och sjuksköterskor inom obesitasvården att träffas under samma tak för två intensiva dagar av föreläsningar av hög kvalitet, diskussioner och nätverksbyggande. Läs mer och anmäl dig på www.mdfo.se