MDFO logga

Multidiciplinärt forum obesitas (MDFO)

Multidiciplinärt forum obesitas (MDFO) är årliga utbildningsdagar i Göteborg som Baricol Bariatrics är initiativtagare till med stöd av Johnson & Johnson. En projektgrupp bestående av dietister och sjuksköterskor som arbetar inom obesitasvården utformar programmet och är delaktiga i arbetet med dagarna. Till MDFO bjuds dietister, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, psykologer med flera in för att lära sig mer, och utbyta erfarenheter inom området.

Kvalitativa föreläsningar

Som deltagare på MDFO kommer du få ta del av spännande föreläsningar av högsta kvalitet under vägledning av en erfaren moderator. Under utbildningsdagarna har du möjlighet att knyta nya värdefulla kontakter med andra verksamma dietister och sjuksköterskor inom obesitasvård i Norden.

Målet med MDFO är att möta det stora multidiciplinära intresset och efterfrågan av mer kunskap samt att kunna utbyta erfarenheter med varandra.

Anmälan till MDFO 2023 är öppen!

MDFO 2023 kommer att gå av stapeln i Göteborg den 30-31:e mars 2023, på det nybyggda hotellet “The Pier” på Lindholmen. Vid bokning av boende på hotellet, ange koden: BK-00037 för 15% lägre pris.

Programmet kommer att publiceras här på hemsidan och skickas ut till redan anmälda innan årsskiftet. Programmet startar kl. 09.30 den 30:e mars och avslutas ca. kl. 13.00 den 31:e mars.

Kostnad för utbildningen är 2.495 kr exkl. moms.

Du anmäler dig via denna länk.
Varmt välkomna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för sjukvården

I vårt nyhetsbrev får du information om det senaste gällande utbildningar, produktinformation och artiklar kopplat till överviktskirurgi och eftervård.