Hjälp & support: 031-333 44 33

Från Norge? Läs det här

Från den 1 januari 2020 inträder nya tullregler i Norge. De nya tullreglerna innebär höga tullhanteringskostnader om man som privatperson beställer produkter från Sverige. Baricol kommer därför etablera sig med norsk webshop som är under uppbyggnad (baricol.no). Den nya sidan beräknas vara klar till början av februari 2020 för att alla våra norska kunder fortsatt ska kunna handla våra produkter. Det innebär att inga nybeställningar går att göra till Norge fram tills februari 2020.

Baricol completetuggtablett hålls av hand ovanför vit bakgrund

Vilken sort av Baricol Complete ska jag välja?

Har du tröttnat på många burkar som tar slut vid olika tillfällen och vill ha ett tillskott som faktiskt är anpassat efter din nya anatomi efter din viktoperation? Då är Baricol Complete något för dig!
Den av våra produkter som är mest populär är Baricol Complete tuggtablett jordgubb så den kanske kan vara en bra start. Om du är osäker på vilken sort du ska välja rekommenderar vi att du börjar med ett provpaket. Under de åren vi arbetat med vitamin- och mineraltillskott för viktopererade har vi insett att alla gillar olika därför erbjuder vi 4 olika smaker och både smakneutralt pulver, tugg-, brus- och sväljtablett.

Frukostunderlägg med stockholmskarta på den står kaffekopp, glas med yoghurt med granola och jordgubbar omgiven av två dospåsar baricol pulver

Beställ!

Svårt att välja - så här kan du tänka:

Nyopererad? Pulver (smakneutralt)
Svårt att få i dig tillräckligt med vätska? Brustablett (citrus eller hallon/persika) alternativ Pulver
Ta vitaminerna i farten? Tuggtablett (jordgubb, apelsin eller hallon/persika)
Blanda vitaminerna i maten, smoothien eller i smaksatt dryck? Pulver
 

Sväljtablett? Vänta gärna ett halvår efter operationen innan du väljer denna sort.