Hjälp & support: 031-333 44 33

För dig som är Baricolkund

Dietisten svarar och förklarar!

Vid några tillfällen höst och vår erbjuder vi dig som är en del av Baricolfamiljen möjligheten att träffa våra dietister digitalt. Ofta bär man på frågor och funderingar – och den enda man har att fråga är Google. Fråga våra dietister istället! Både Sara, Laura, Anneli och Joanna har många års erfarenhet av att arbeta med personer som har genomgått en viktoperation och kan svara utifrån forskning och beprövad erfarenhet.

Så här går det till!

Du anmäler dig till “Dietisten svarar och förklarar” här på vår hemsida. När anmälan är öppen finns ett formulär som du fyller i längre ner på denna sida. I anmälan anger du ditt prenumerationsnummer.

Om du har en specifik fråga du önskar få svar på, skicka in den i förväg för garanterat svar. Du kommer att få ett mail vid din anmälan, där du kan skicka in din fråga. Kommer du inte på en fråga just nu? Inga problem, anmäl dig och häng med och lyssna på svaren till andras frågor och funderingar. Kanske kommer du på något i stunden – då kan du alltid ställa en fråga live i chatten!

Häng med på utsatt tid och få dina och andra överviktsopererades frågor besvarade.

Nästa tillfälle är våren 2022!

Nästa tillfälle av Dietisten svarar och förklarar kommer att bli av våren 2022!
Håll er uppdaterade i våra sociala kanaler för att se när anmälan öppnar.