För dig som är en del av Baricolfamiljen

Dietisten svarar &
förklarar

Vid några tillfällen under höst och vår erbjuder vi dig möjligheten att träffa våra kompetenta dietister digitalt.
Ofta bär man omkring på frågor och funderingar och Google är den enda man har att vända sig till. Vårt förslag är att du frågar våra dietister istället!
Sara, Laura, Anneli och Joanna har flera års erfarenhet av att arbeta med överviktsopererade och svarar gärna på dina frågor.

Bild på kvinna som har videomöte framför dator och gör tummen upp

Så här går det till

Du anmäler dig till “Dietisten svarar och förklarar” här på vår hemsida. När anmälan är öppen finns ett formulär som du fyller i längre ner på denna sida. I anmälan anger du ditt prenumerationsnummer.

Om du har en specifik fråga du önskar få svar på, skicka in den i förväg för garanterat svar. Du kommer att få ett mail vid anmälan, där du kan skicka in din fråga. Kommer du inte på en fråga just nu? Inga problem, anmäl dig och häng med och lyssna på svaren till andras frågor och funderingar.

Nästa tillfälle är den 9:e februari!

Nästa tillfälle av Dietisten svarar och förklarar är
den 9:e februari kl. 18.00! Du anmäler dig genom att fylla i formuläret här nedan. Din fråga eller dina frågor skickar du in via svarsmailet du får som bekräftelse vid anmälan.

Glöm inte följa oss på Instagram för att lättast hålla dig uppdaterad om våra kundevent!

Händer håller i mobil över mörkt skrivbord med bild på Baricol kundevent

Missa inte våra kundevent!

Några gånger under hösten och våren bjuder vi in dig som kund till våra event. Förutom att nätverka med andra överviktsopererade får du lyssna till spännande föreläsningar helt kostnadsfritt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Två gånger per månad skickar vi ut vårt nyhetsbrev med massor av användbar fakta om livet som opererad, tips om nya produkter och inbjudningar till våra populära event!