För dig som är en del av Baricolfamiljen

Dietisten svarar &
förklarar

Vid några tillfällen under höst och vår erbjuder vi dig möjligheten att träffa våra kompetenta dietister digitalt. Ofta bär man omkring på frågor och funderingar och Google är den enda man har att vända sig till. Vårt förslag är att du frågar våra dietister istället!

Sara, Laura, Anneli och Joanna har flera års erfarenhet av att arbeta med överviktsopererade och svarar gärna på dina frågor.

Bild på kvinna som har videomöte framför dator och gör tummen upp

Så här går det till

Dietisten svarar och förklarar hålls som ett Instagram Live-event, det enda du behöver göra är att logga in på Instagram, klicka dig in på Baricols instagram och var redo att klicka på Baricol-symbolen när vi startar.

Om du har en specifik fråga du önskar få svar på, skicka in den i förväg till oss via Instagram. Kommer du inte på en fråga just nu? Inga problem, häng med och lyssna på svaren till andras frågor och funderingar.

Nästa tillfälle är den 9:e februari!

Nästa tillfälle av Dietisten svarar och förklarar är
den 9:e februari kl. 18.00! Skicka in dina eventuella frågor redan nu via vår Instagram.

Glöm inte följa oss på Instagram för att lättast hålla dig uppdaterad om våra kundevent!

Händer håller i mobil över mörkt skrivbord med bild på Baricol kundevent

Missa inte våra kundevent!

Några gånger under hösten och våren bjuder vi in dig som kund till våra event. Förutom att nätverka med andra överviktsopererade får du lyssna till spännande föreläsningar helt kostnadsfritt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Två gånger per månad skickar vi ut vårt nyhetsbrev med massor av användbar fakta om livet som opererad, tips om nya produkter och inbjudningar till våra populära event!