Hjälp & support: 031-333 44 33

Som Baricolkund blir du en del av Baricol Community

Vid 7-8 tillfällen under höst och vår bjuder vi in dig som kund till föreläsningar och event med olika fokusområden. Vad sägs om till exempel psykisk hälsa efter viktoperationen, viktuppgång, protein, träning, bokreleaser och mycket annat. Genom att hänga med oss missar du inget!

Våra träffar hålls digitalt via zoom men vi arrangerar också fysiska träffar på flera platser runt om i Sverige.
Som kund hos Baricol får du mycket mer än bara vitaminer och mineraler.

Glad man står bakom rosa papperspåsar

Höstens event

Nu har vi höstens ämnen spikade. Eventen kommer hållas digitalt eller live om rådande omständigheter tillåter. Det som är nytt för i höst är att alla event kommer att gå att följa med på hemifrån!

  • Magsäcksopererade @mittlivsomtina och @jousofine pratar träning och plastikerfarenheter efter operationen (v.37)
  • Dietisten och forskaren Liisa Tolvanen föreläser om att gå upp i vikt efter operationen – vad säger forskningen (v.40)
  • Plastikkirurgen Tyge Tindholdt föreläser om platikkirurgi efter stor viktnedgång, live i Malmö (v.45)
  • Kanske Sveriges kunnigaste dietist Anna Laurenius föreläser om hypoglykemi (lågt blodsocker efter viktoperation)  (v.47)

Digitalt kundevent med årets dietist 2020, Anna Laurenius!

Den 24: november kl. 18.00 – 19.30 har vi äran att presentera årets dietist 2020, Anna Laurenius, som skall föreläsa på ämnet “Sen dumping efter en viktoperation” (Hypoglykemi).

En otrolig möjlighet för dig som överviktsopererad att få ställa frågor och få svar på dina funderingar på ämnet av en av de allra kunnigaste på området!

Anmälan dig till eventet redan idag genom att fylla i formuläret nedan!