Hjälp & support: 031-333 44 33

ett gäng glada tjejer och en kille som genomgått en viktoperation

Baricolfamiljen!

Vi har tillsammans med er lyckats med något som vi är riktigt stolta över – Baricolfamiljen! Baricolfamiljen består av oss och alla er som hänger med oss som genomgått överviktskirurgi! På våra träffar som vi varje termin arrangerar runt om i landet får vi chansen att hänga med er och ni får möjligheten att träffa varandra och utbyta erfarenheter.

profilbild på sophia louise och ursula som är viktopererade

Kommande föreläsning: Do's and don'ts efter viktoperationen

Lyssna på Sophia, Louise och Ursula som alla är viktopererade för några år sedan. Under kvällen kommer de att berätta om sina erfarenheter efter viktoperationen och ett ämne kopplat till detta som ligger dem varmt om hjärtat. Kvällen kommer att vara ett smörgåsbord av erfarenheter, värme och kunskap.

Dietisten svarar & förklarar

Vid några tillfällen höst och vår erbjuder vi dig som är en del av Baricolfamiljen möjligheten att träffa våra dietister digitalt. Ofta bär man på frågor och funderingar – och den enda man har att fråga är Google. Fråga våra dietister istället! Både Sara, Laura och Joanna har många års erfarenhet av att arbeta med personer som har genomgått en viktoperation och kan svara utifrån forskning och beprövad erfarenhet.