Hjälp & support: 031-333 44 33

sex viktopererade bloggare från levdittliv på gruppbild glada med uppsträckta händer

Rekommenderas av sjukvården!

Därför tar vi Baricol efter vår viktoperation!

Baricol Complete har tusentals nöjda kunder i Norden, Storbritaninen, på Island och i Mellanöstern. Här kan du ta del av några kunders berättelse kring varför de valde Baricol.

 

Profilbild Louise

Därför väljer jag Baricol® Complete Sväljtablett

Louise, Gastric Sleeve-opererad 2017
Direkt efter min gastric sleeve-operation valde jag vanliga receptbelagda vitaminer men tyckte det var krångligt med recept och vissa smakade väldigt illa…. Kom sedan i kontakt med Baricol Complete och blev väldigt imponerad. Allt-i-ett och behövde inte ordna med recept och fylla på i omgångar när de tog slut i burken.
Snygg förpackning, smarta blister med exakt tre dagar per karta och framför allt; nu får jag allt-i-ett och allt praktiskt hem i brevlådan!
Jag sväljer dem med mitt morgonkaffe och de glider lätt ner. Jag har dem på  mitt skrivbord så det har blivit min morgonrutiner när jag sätter igång datorn. På ledig dagar gör jag detsamma medan jag fixar frukosten.  Jag kommer aldrig välja något annat än Baricol!

Profilbild på Kim glasögonprydde kvinna i mörkblått linne

Därför väljer jag Baricol® Complete Pulver

Kim, Gastric bypass-opererad 2018
För mig har Baricol varit det självklara valet redan innan jag opererade mig. Jag fick information om Baricols produkter på informationsmötet hos Aleris inför operation. Genast gillade jag tanken på ett komplett vitamintillskott som kunde underlätta min vardag.
Jag har provat samtliga av Baricols produkter, och alla har sina fördelar, men när jag nu testade Baricol complete pulver så blev jag kär direkt. Jag har lite svårt att svälja större mängd efter operationen, men nu blandar jag Baricol complete pulver i min juice eller i frukostsmoothien, och vips så har jag fått i mig alla vitaminer och mineraler jag behöver för att fortsätta må bra. Det är SÅ smidigt.
Dessutom kommer din beställning direkt hem i brevlådan. Jag är väldigt nöjd och mina värden är jättebra.

selfie på man i rosa keps på strand i soledgången

Därför väljer jag Baricol® Complete Tuggtablett

Patric, Gastric Bypass 2014
Innan min gastric bypass-operation var jag på ett antal föreläsningar om operationen. Där fick jag veta att man skulle äta vitaminer varje dag resten av livet och att man inte fick ta alla på samma gång. Kliniken presenterade även en ny produkt; Baricol Complete, bara 3 tuggtabletter om dagen. Jag började med de ”vanliga vitaminerna” i ca 1 månad sen tröttnade jag så jag kontaktade Baricol och startade min prenumeration. Jag har sedan dess ätit mina tuggtabletter. Jag har burken placerade på min kaffemaskin och tar alla tre vid frukosten. Har även en klocka satt i telefonen som påminner mig om jag är ute och reser. Tuggtabletterna är riktigt goda och alla mina värden är på topp.

Rund Profilbild på kvinna med långt mörkt hår på café

Därför väljer jag Baricol® Complete Brustablett

Veronica, Gastric Bypass-opererad 2018
Under min första sommar som gastric bypass opererad tog jag inga vitaminer – det var för krångligt med många olika förpackningar och tider. På Danderyds sjukhus tipsade de mig om Baricol Complete och sedan dess tar jag mina vitaminer varje dag och det kändes mycket enklare nu. Jag började med att beställa ett provpaket sedan startade jag en prenumeration och jag är supernöjd. Baricol känns mer roliga att ta, jag tar båda brustabletterna i min vattenflaska och har med dem på gymmet på jobbet – ja överallt.  Jag tar båda brustabletterna samtidigt i en vattenflaska, som jag sen dricker under förmiddagen oavsett vart jag är.  Tar alltid på morgonen och för att komma ihåg mina vitaminer så har jag dom ståendes i köket på bänken. Då ser jag dom när jag gör min frukost och fyller då på en flaska med vatten och lägger i 2 st brustabletter, eller tar mina ”tuggisar” eller pulverpåsar. Tar alltid hela dosen samtidigt. Oavsett vilken  variant jag väljer.

Baricol Complete brusrör och pulversticks hålls mot blomhäck

Beställ din favorit!