Hjälp & support: 031-333 44 33

sex viktopererade bloggare från levdittliv på gruppbild glada med uppsträckta händer

Rekommenderas av sjukvården!

Därför tar vi Baricol efter vår viktoperation!

Baricol Complete har tusentals nöjda kunder i Norden, Storbritaninen, på Island och i Mellanöstern. Här kan du ta del av några kunders berättelse kring varför de valde Baricol.

 

Profilbild Louise

Därför väljer jag Baricol® Complete Sväljtablett

Louise, Gastric Sleeve-opererad 2017
Direkt efter min gastric sleeve-operation valde jag vanliga receptbelagda vitaminer men tyckte det var krångligt med recept och vissa smakade väldigt illa…. Kom sedan i kontakt med Baricol Complete och blev väldigt imponerad. Allt-i-ett och behövde inte ordna med recept och fylla på i omgångar när de tog slut i burken.
Snygg förpackning, smarta blister med exakt tre dagar per karta och framför allt; nu får jag allt-i-ett och allt praktiskt hem i brevlådan!
Jag sväljer dem med mitt morgonkaffe och de glider lätt ner. Jag har dem på  mitt skrivbord så det har blivit min morgonrutiner när jag sätter igång datorn. På ledig dagar gör jag detsamma medan jag fixar frukosten.  Jag kommer aldrig välja något annat än Baricol! Här hittar du Louise på Instagram.

Profilbild på Kim glasögonprydde kvinna i mörkblått linne

Därför väljer jag Baricol® Complete Pulver

Kim, Gastric bypass-opererad 2018
För mig har Baricol varit det självklara valet redan innan jag opererade mig. Jag fick information om Baricols produkter på informationsmötet hos Aleris inför operation. Genast gillade jag tanken på ett komplett vitamintillskott som kunde underlätta min vardag.
Jag har provat samtliga av Baricols produkter, och alla har sina fördelar, men när jag nu testade Baricol complete pulver så blev jag kär direkt. Jag har lite svårt att svälja större mängd efter operationen, men nu blandar jag Baricol complete pulver i min juice eller i frukostsmoothien, och vips så har jag fått i mig alla vitaminer och mineraler jag behöver för att fortsätta må bra. Det är SÅ smidigt.
Dessutom kommer din beställning direkt hem i brevlådan. Jag är väldigt nöjd och mina värden är jättebra. Här hittar du Kim på Instagram.

selfie på man i rosa keps på strand i soledgången

Därför väljer jag Baricol® Complete Tuggtablett

Patric, Gastric Bypass 2014
Innan min gastric bypass-operation var jag på ett antal föreläsningar om operationen. Där fick jag veta att man skulle äta vitaminer varje dag resten av livet och att man inte fick ta alla på samma gång. Kliniken presenterade även en ny produkt; Baricol Complete, bara 3 tuggtabletter om dagen. Jag började med de ”vanliga vitaminerna” i ca 1 månad sen tröttnade jag så jag kontaktade Baricol och startade min prenumeration. Jag har sedan dess ätit mina tuggtabletter. Jag har burken placerade på min kaffemaskin och tar alla tre vid frukosten. Har även en klocka satt i telefonen som påminner mig om jag är ute och reser. Tuggtabletterna är riktigt goda och alla mina värden är på topp. Här hittar du Patric på Instagram.

Rund Profilbild på kvinna med långt mörkt hår på café

Därför väljer jag Baricol® Complete Brustablett

Veronica, Gastric Bypass-opererad 2018
Under min första sommar som gastric bypass opererad tog jag inga vitaminer – det var för krångligt med många olika förpackningar och tider. På Danderyds sjukhus tipsade de mig om Baricol Complete och sedan dess tar jag mina vitaminer varje dag och det kändes mycket enklare nu. Jag började med att beställa ett provpaket sedan startade jag en prenumeration och jag är supernöjd. Baricol känns mer roliga att ta, jag tar båda brustabletterna i min vattenflaska och har med dem på gymmet på jobbet – ja överallt.  Jag tar båda brustabletterna samtidigt i en vattenflaska, som jag sen dricker under förmiddagen oavsett vart jag är.  Tar alltid på morgonen och för att komma ihåg mina vitaminer så har jag dom ståendes i köket på bänken. Då ser jag dom när jag gör min frukost och fyller då på en flaska med vatten och lägger i 2 st brustabletter, eller tar mina ”tuggisar” eller pulverpåsar. Tar alltid hela dosen samtidigt. Oavsett vilken  variant jag väljer. Här hittar du Veronica på Instagram.

Vi tar också Baricol efter vår viktoperation!

Profilbild på Micke Liljedal efter gastric sleeve

Mikael, Gastric sleeve, november 2019

Dagen efter min Gastric-sleeve operation så talade dietisterna om att läkaren skrivit ut receptbelagda mediciner som skulle ätas varje dag för resten av mitt liv – och det var många olika tabletter. För mig kändes det inte särskilt lockande, att behöva ha koll så att man har recept när vitaminerna börjar ta slut. I nästa andetag så nämndes Baricol Complete av dietisterna.a Allt man behöver i en och samma tablett och att man kan ha en prenumeration. Att få hem mina vitaminer direkt i brevlådan. För min del blev det inget svårt val, jag valde Baricol Complete, tuggtablett med jordgubbssmak. 

 

Profilbild Mirelle mörkhårig kvinna

Mireille, Gastric bypass oktober 2019

Jag älskar att vara kreativ och precis som baricols tuggtabletter vill jag alltid få ut så mycket som möjligt av det goda utan att krångla till det. Därför valde jag baricol när jag blev tipsad om dem på sjukhuset. 3 tabletter varje dag, resten av livet. Så simpelt! Jag tar mina vitaminer i samband med lunch och jag äter alltid lunch.

profilbild Annika gastric bypass

Annika, Gastric bypass, mars 2018

 Den 14 mars 2018 gjorde jag en Gastric Bypass på NÄL i Trollhättan.  Redan innan operationen hade jag beställt ett provpaket från Baricol för att se hur de var och smakade. Anledningen varför jag valde Baricol då var att man kunde ta brustabletterna i sitt vatten. Man behöver inte dela upp tabletterna över dagen eller tänka på att vissa tabletter inte ska tas samtidigt eller stå där med en hel drös medicinburkar.
 Så när jag kom hem från sjukhuset så hade jag brustabletter som skulle räcka ett tag. Kom ihåg att dina smakpreferenser ändras väldigt mycket i början så köp inte inför mycket av en sort på en gång.
Jag har själv slarvat med vitaminerna och det tar cirka 2 veckor och sen mår psykiskt dåligt och sen kommer den fysiska tröttheten. Så skaffa en rutin och ta dina vitaminer varje dag!
Och behöver man support så är teamet på Baricol där med en hjälpande hand och ett leende.
Profilbild blond tjej efter gastric sleeve

Sanne, gastric bypass, augusti 2018

För mig kändes det självklart att testa Baricol när jag blev informerad om produkten på Danderyds sjukhus. Jag ville ha allt-i-ett precis som Baricol erbjuder och något som verkligen kunde vara enkelt att komma ihåg. Att helt plötsligt äta vitaminer livet ut var också helt nytt. Jag har hunnit testat alla produkter innan jag kände att sväljtabletten var den som passade mig bäst. Jag tar alla fem innan frukost varje morgon och det är mitt bästa tips för att hitta en rutin. Den är lätt att svälja och ger inga bismaker. 

Har ni inte testat, då är det dags nu 😊

Här hittar ni Sanne på Instagram.

Baricol Complete brusrör och pulversticks hålls mot blomhäck

Beställ din favorit!