Hjälp & support: 031-333 44 33

Baricol rekommenderas av sjukvården. Välj mellan tugg- brus- sväljtablett eller pulver.

Baricol® Complete prenumeration

Hur fungerar det att prenumerera på Baricol® Complete?

För att underlätta din vardag, har vi gjort det enkelt för dig att beställa och få hem dina produkter oavsett var du bor.
1. Välj sort och sändningsintervall
Svårt att välja? Så här kan du tänka:
- Nyopererad? Pulver (smakneutralt)
- Svårt att få i dig tillräckligt med vätska? Brustablett (citrus eller hallon/persika) alternativ Pulver
- Ta vitaminerna i farten? Tuggtablett (jordgubb, apelsin eller hallon/persika)
- Blanda vitaminerna i maten, smoothien eller i smaksatt dryck? Pulver
- Sväljtablett? Vänta helst till ett halvår efter operationen innan du väljer denna sort.
Välj sändningsintervall. Beställer du 3 månaders intervall så skickar vi ut tablett/pulver för 3 månaders förbrukning. Efter ytterligare 3 månader kommer nästa försändelse.
2. Smidig betallösning
Med Klarna kan du betala direkt, senare eller dela upp betalningen. Det är du som handlar, så du bestämmer vilket betalningssätt som passar dig bäst. För de länder som för närvarande inte stödjer Klarna så använder vi oss också av Stripe.
3. Hemleverans
Direkt i brevlådan om du väljer pulver eller sväljtablett med 1-månadsintervall. Annars kommer försän- delsen till ditt närmaste utlämningsställe för Posten Varubrev.
4. Flexibilitet
Du kan lätt byta sort och smak genom att logg in på ditt konto. Väljer du 1-månadsintervall så kan du byta sort varje månad! Har du för mycket tabletter hemma så kan du ”snooza” så hoppar din prenumeration framåt 30 dagar i tiden. Du får därmed lite extra tid att arbeta med att hitta tillbaka till rutinen att ta full dos varje dag.


Räck upp en hand om du känner dig frusen efter din viktoperation 🖐

Flera uttrycker att de känner sig mer frusna efter de genomgått sin viktoperation. 
Det är inte så konstigt! Orsaken till det är att din kropp försöker hushålla med den begränsade mängden energi som nu finns tillgänglig och går därför ner i sparläge.
Så dra på dig ett extra plagg eller en mysig filt och var snäll mot din kropp.

Känner du igen dig? Dela gärna med dig i kommentarerna 👇
#baricol #aldrigutanminavitaminer


40


17


D-vitamin är toppen och väldigt viktigt för oss! ☀️

D-vitamin hjälper till att stärka ditt immunförsvar så att du håller dig pigg - men även för att din kropp ska kunna tillgodogöra sig kalcium och bevara ett starkt skelett. Tyvärr får de flesta svenskar i sig för lite D-vitamin såhär års då solens UVB-strålar filtreras bort. Vitaminet kan du få i dig via den mat du äter men då intaget av mat är mindre efter en viktoperation bör du addera vitaminer till din kost för att få i dig tillräckligt. Därför tillgodoser baricol hela ditt D-vitaminbehov enligt de nordiska riktlinjerna!

Även om solens strålar inte hjälper till med D-vitamin så här års tycker vi ändå att du ska passa på att vara i solen så mycket du kan och bara njuta! ☀️

#aldrigutanminavitaminer #baricol #dvitamin


40


1


STORKOK 🍲

Gör det lätt för dig själv att äta bra mat! 
Genom att ägna en dag till att planera din vecka och göra matlådor slipper du lägga den tiden och tankekraften resten av veckan - då det ofta finns mycket annat att tänka på och göra. Vad tror du att du väljer att äta om du kommer hem från jobbet en tisdageftermiddag och är omotiverad, trött och hungrig? Har du förberett ett lager av härliga, hälsosamma, hemlagade matlådor som väntar på dig i kylen, sänker du trösklarna för att få i dig bra och hälsosam mat och minskar risken för att du stoppar i dig nåt onödigt. Se till att det bästa alternativet också är det lättaste!

Söndagar kan vara en toppendag att ägna sig åt ett ordentligt storkok! Varför inte slå på en bra podd, ljudbok eller spellista och unna dig en stressfri, härlig stund i köket. Du kommer tacka dig själv varje gång du tar fram en matlåda!

Här har vi lagat ratatouille från @baribuddyapp  som är väldigt gott att ha till en bit fisk eller något annat protein och funkar dessutom perfekt att frysa in. Vi slängde även ihop en böngryta med sting och en fiskgryta. 

Vilken är din bästa matlådemat? 😋

#aldrigutanminavitaminer #baricol


37


0


Tycker du det är svårt att ta dina vitaminer - varje dag?

Hitta en rutin för dina vitaminer och gör samma sak varje dag – annars är det lätt att glömma. Se även till att du förvarar vitaminerna där du ser dem, då är det lättare att komma ihåg att ta dem. 

Out of sight, out of mind! 👀

#aldrigutanminavitaminer #baricol


63


7


✨ Vi vill förenkla din vardag! ✨

På baricol jobbar vi för att göra ditt liv lite enklare efter din viktoperation!
Vi har satt ihop alla de viktiga vitaminer och mineraler du behöver i ett paket som du, med hjälp av vår prenumerationslösning, enkelt kan få hemskickat - helt automatiskt och med regelbundna intervaller! På så vis glömmer du aldrig dina vitaminer och du slipper krångla med recept. 🙌

Vi har något för alla! 
Välja mellan fyra sorter - smakneutralt pulver, tugg- brus- eller sväljtablett med fyra olika härliga smaker. 🍊 🍑 🍓 🍋

Har du svårt att bestämma dig för vilket av alternativen du ska välja? Då kan du enkelt klicka hem ditt provpaket via länken i vår profil och testa dig fram. 😋

Vad äter du för vitaminer efter din viktoperation?

#aldrigutanminavitaminer #baricol


50


11


Ont på höger sida efter din viktoperation? 😣
Detta kan bero på gallstensproblematik och är egentligen ingen direkt komplikation av en viktoperation utan en effekt av den snabba viktnedgången. Samma sak kan hända efter en snabb viktnedgång på till exempel pulverdiet. Många har gallstenar utan att få besvär, men om en gallsten fastnar i gallblåsehalsen kan man få ont. Smärtorna är då oftast lokaliserade till höger sida under revbensbågen och strålar bak och upp mot skulderbladen.

Är det här något du upplevt efter din operation? 
#aldrigutanminavitaminer #baricol


33


19


Baricol Bariatrics - för ett fortsatt bra liv!

Våra hjärtefrågor

Vi skapade företaget Baricol Bariatrics med ett mål i åtanke: att hjälpa människor till ett fortsatt bra liv! Vi gör det genom att ge våra kunder tillgång till skräddarsydda produkter och tjänster av högsta kvalitet.

Koncentrerade nyttigheter

Vi söker världen över för att hitta nyttiga ingredienser av högsta kvalitet. Vår produktion sker hos noga utvalda och certifierade fabriker i Europa. Det betyder att vi kan erbjuda dig som kund innovativt och hälsosamma produkter med ett innehåll anpassade efter speciella förutsättningar.

Experter inom hälsa

Sedan företaget grundades i slutet av 2014 har våra medarbetare med gedigen bakgrund inom nutrition, medicin och life science arbetat outtröttligt för att skapa produkter och tjänster som verkligen gör skillnad varje dag i fler än 10 länder.