Hjälp & support: 031-333 44 33

Baricol rekommenderas av sjukvården. Välj mellan tugg- brus- sväljtablett eller pulver.

Baricol® Complete prenumeration

Hur fungerar det att prenumerera på Baricol® Complete?

För att underlätta din vardag, har vi gjort det enkelt för dig att beställa och få hem dina produkter oavsett var du bor. 1. Välj sort och sändningsintervall Svårt att välja? Så här kan du tänka: - Nyopererad? Pulver (smakneutralt) - Svårt att få i dig tillräckligt med vätska? Brustablett (citrus eller hallon/persika) alternativ Pulver - Ta vitaminerna i farten? Tuggtablett (jordgubb, apelsin eller hallon/persika) - Blanda vitaminerna i maten, smoothien eller i smaksatt dryck? Pulver - Sväljtablett? Vänta helst till ett halvår efter operationen innan du väljer denna sort. Välj sändningsintervall. Beställer du 3 månaders intervall så skickar vi ut tablett/pulver för 3 månaders förbrukning. Efter ytterligare 3 månader kommer nästa försändelse. 2. Smidig betallösning Med Klarna kan du betala direkt, senare eller dela upp betalningen. Det är du som handlar, så du bestämmer vilket betalningssätt som passar dig bäst. För de länder som för närvarande inte stödjer Klarna så använder vi oss också av Stripe. 3. Hemleverans Direkt i brevlådan om du väljer pulver eller sväljtablett med 1-månadsintervall. Annars kommer försän- delsen till ditt närmaste utlämningsställe för Posten Varubrev. 4. Flexibilitet Du kan lätt byta sort och smak genom att logg in på ditt konto. Väljer du 1-månadsintervall så kan du byta sort varje månad! Har du för mycket tabletter hemma så kan du ”snooza” så hoppar din prenumeration framåt 30 dagar i tiden. Du får därmed lite extra tid att arbeta med att hitta tillbaka till rutinen att ta full dos varje dag.

Baricol Bariatrics - för ett fortsatt bra liv!

Våra hjärtefrågor

Vi skapade företaget Baricol Bariatrics med ett mål i åtanke: att hjälpa människor till ett fortsatt bra liv! Vi gör det genom att ge våra kunder tillgång till skräddarsydda produkter och tjänster av högsta kvalitet.

Koncentrerade nyttigheter

Vi söker världen över för att hitta nyttiga ingredienser av högsta kvalitet. Vår produktion sker hos noga utvalda och certifierade fabriker i Europa. Det betyder att vi kan erbjuda dig som kund innovativt och hälsosamma produkter med ett innehåll anpassade efter speciella förutsättningar.

Experter inom hälsa

Sedan företaget grundades i slutet av 2014 har våra medarbetare med gedigen bakgrund inom nutrition, medicin och life science arbetat outtröttligt för att skapa produkter och tjänster som verkligen gör skillnad varje dag i fler än 10 länder.