Vilka är dina hälsomål efter viktoperationen?

BariBuddy hjälper dig att nå dem!

30.000 användare | 13 registrerade kliniker | Bättre vitaminresultat

Därför ska du ladda ner appen

Ensam är inte alltid stark

Det finns cirka 100.000 viktopererade bara i Sverige som delar erfarenheter med dig. BariBuddy är samlingsplatsen för er att motivera, utmana och peppa varandra.

Sätt dina rutiner och håll fast vid dem

Vår data visar att följsamheten till bra rutiner efter viktoperationen blir bättre för dig som använder BariBuddy än för de som inte gör det. Ta del av recept, våra dietister och läkares svar på vanliga frågor och mycket mer.

Vy från baribuddy vem går längst

Utmana dig själv och andra

Vad sägs om att uppnå ditt stegmål? Lyckas att ta dina vitaminer 30 dagar i rad? Häng med på utmaningarna i BariBuddy och följ dina framsteg över tid.

Mål och mått

Såklart kan du registrera din vikt och dina kroppsmått i BariBuddy, men kanske ännu viktigare – dina hälsomål. Kunna knyta skorna, köpa kläder i alla affärer eller orka leka mer med dina barn?

Håll koll på allt som rör din viktoperation

På anslagstavlan i appen kommer vi hålla dig uppdaterad om den senaste forskningen, föreläsningar, bokreleaser, event och mycket annat. BariBuddy blir ditt sätt att hålla dig “up to date”.

Vitaminresan

Studier visar att det är svårt att ta sina vitaminer livet ut – det vill vi ändra på. Genom att klicka på den rosa vitaminikonen möts du av härlig motivation från härliga och glada Buddy’s.

Vy från baribuddy antal steg

Vetenskapen bakom appen

Vi som utvecklat BariBuddy är fan av vetenskap! Hur kan man öka följsamheten till bättre vanor och rutiner efter viktoperationen? Tillsammans med vårt team utformar vi BariBuddy-appen utifrån forskning och beprövad erfarenhet.