Baricol / Nyhetsarkiv / Jobba med oss!

Jobba med oss!

Hybrid kundtjänstmedarbetare med lager- och säljskills! Vilka är vi och vem söker vi?! Baricol Bariatrics AB är Nordens ledande leverantör av kosttillskott speciellt anpassade för överviktsopererade. Bolaget grundades 2014 och har de senaste åren vuxit snabbt.

Vilka är vi och vem söker vi?! Baricol Bariatrics AB är Nordens ledande leverantör av kosttillskott speciellt anpassade för överviktsopererade. Bolaget grundades 2014 och har de senaste åren vuxit snabbt. Vi är idag totalt fyra medarbetare varav tre utgår från Göteborg och nu söker vi nästa stjärna för att stärka vårt team. Under december tar vi hem vår lager för att ombesörja i egen regi i nya lokaler i Högsbo industriområde.

profilbider i cirklar på anställda på baricol tre kvinnor och två män

Våra produkter säljs direkt till konsumenter via vår webplattform och våra primärmarknader är Norden och Storbritannien.

Baricol Bariatrics vill skapa ett fortsatt bra liv för personer som genomgått en överviktsviktoperation och vill göra det tillsammans med dig!  Vi söker dig som via telefon kan leverera Sveriges bästa kundtjänst! Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta både klassisk kundvård och utringande säljverksamhet. Vidare ska du inte heller vara rädd för att hugga i då tjänsten även innefattar ansvar för enklare plock och utskick av order till våra kunder.

Kundtjänsten hanterar ärenden både på svenska och engelska. I arbetsuppgifterna ingår:

 • Ta emot ankommande produkter.
 • Daglig utskrift av plockorder, plock av order samt fraktbokningar.
 • Ta emot kundsamtal.
 • Ringa ut i kundvård- och säljsyfte till befintliga kunder.
 • Svara på kundtjänstmailen samt meddelande på sociala medier.
 • Uppdatera och administrera vår webplattform.
 • Övrig administration.

Att du vill utvecklas inom bolaget är något vi också ser som ett plus då vi hela tiden vill förbättra oss, utveckla verksamheten och växa tillsammans med vår personal. Vi söker därför dig som med ett leende på läpparna möter kunden varje dag. Du är en ansvarstagande, flexibel problemlösare som självständigt möter kunden på bästa sätt. Du gillar ordning och reda och levererar kvalitet.

Vi ser att du som söker tjänsten har följande bakgrund:

 • Gymnasial utbildning och B-körkort.
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
 • Erfarenhet från serviceyrke med vana att möte kunden och/eller vana att arbeta med lagerplock.
 • Erfarenhet av kundservice inom e-handel och god datorvana.

Övrigt:

 • Lön enligt överenskommelse.
 • Start: Snarast möjligt.
 • Tjänstens omfattningen är heltid eller enligt överenskommelse (6 månaders provanställning tillämpas).
 • Arbetstider är vardagar kl. 8.00-16.30 med möjlighet till flextid.
 • Bifogas i ansökan: CV och personligt brev.

Ansökan skickas till [email protected]

Kontakt från rekryterare och bemanningsfirmor undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!