Event för viktopererade i Malmö!

Gruppbild på levdittliv.se bloggare och baricol bariatrics

[spb_image image=”183767″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”no” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/3″ el_position=”first”][/spb_image] [spb_image image=”183771″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”no” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/3″][/spb_image] [spb_image image=”183769″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”no” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/3″ el_position=”last”][/spb_image] [spb_divider type=”heading” text=”Go to top” top_margin=”0px” bottom_margin=”30px” fullwidth=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_animated_headline before_text=”Föreläsningsevent för minimagar” animation_type=”slide” textstyle=”h1″ textalign=”center” textcolor=”#d69a9a” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Bor du i Skåne, är viktopererad, gillar att mingla och vill ta del av lite lifehacks?

[/spb_text_block] [spb_divider type=”standard” text=”Go to top” top_margin=”0px” bottom_margin=”30px” fullwidth=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_icon_box box_type=”boxed-three” animate_svg=”no” target=”_self” animation=”none” animation_delay=”0″ bg_color=”#f0d1d1″ animated_box_style=”coloured” animated_box_rounded=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Baricol Bariatrics bjuder in till ännu ett event för överviktsopererade – denna gång i Malmö. Det enda kravet för att delta är att man har en minimage. Vi blir extra glada om du som redan är kund bjuder med någon som inte är kund hos oss sedan innan – allt för att kunskapen om vitaminer och mineraler efter en viktoperation ska bli ännu större!

[/spb_icon_box] [spb_icon_box box_type=”boxed-three” animate_svg=”no” target=”_self” animation=”none” animation_delay=”0″ bg_color=”#f5e7e7″ animated_box_style=”coloured” animated_box_rounded=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

  • Vi fixar fika (och sätter på kaffe såklart!).
  • Vi förbereder en inspirerande föreläsning om vitaminer och mineraler.
  • Du fikar, får en goodiebag, minglar och tankar inspiration.

Datum
Tisdag den 21 maj 2019

Tid
Klockan 17.30 till 19.00

Var
Elite Hotell Savoy (mitt emot Malmö Central)

Pris?
Det kostar inget men vi vill att du avbokar om du får förhinder! Begränsat antal platser så först till kvarn!

[/spb_icon_box] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”][/spb_text_block] [/spb_row] [spb_button button_text=”Anmäl mig!” button_size=”large” button_colour=”accent” button_type=”standard” rounded=”no” button_dropshadow=”yes” button_icon=”sf-im-mail” button_link=”mailto:[email protected]” button_target=”_blank” align=”center” animation=”none” animation_delay=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]