Baricol / Nyhetsarkiv / Baricol Bariatrics bjöd in viktopererade bloggare till en heldag!

Baricol Bariatrics bjöd in viktopererade bloggare till en heldag!

sex viktopererade bloggare från levdittliv på gruppbild glada med uppsträckta händer

Baricol Bariatrics bjöd in viktopererade bloggare till en heldag!

Vi på Baricol Bariatrics driver sedan en tid tillbaka bloggsidan för överviktsopererade – levdittliv. I fredags arrangerade vi en bloggträff där vi och alla bloggarna träffades live i Göteborg. Helt fantastiskt att alla sex bloggare kom, trots att de är bosatta i olika delar av vårt land.

Syftet med dagen var förutom att ses också att vi på Baricol skulle lära oss mer om vad ni – våra användare behöver! Vi ville också att bloggarna skulle få ännu bättre koll på vitaminer och mineraler efter en viktoperation eftersom det här området är så viktigt. Vi vill bli fler som kämpar för #aldrigutanminavitaminer. Använd gärna den # taggen i sociala medier 🙂

Vi på Baricol Bariatrics brinner för att göra livet bättre för dig som är gastric sleeve och gastric bypass-opererad. Vi jobbar bara inom detta område och verkar för att öka kunskapen och bidra med lösningar som förenklar och förbättrar livet för viktopererade. Exempel på detta är de besök vi gör ute på klinikerna, för att sätta vitaminer och mineraler högre upp på deras agenda. Ta fram produkter utifrån ERA önskemål och er feedback. Utvecklat appen BariBuddy som ska finnas där som stöd inför och efter operationen. Utbildningsevent (mdfo) för vårdpersonal varje år. Utbildningsevent för kunder och såklart levdittliv som är vårt senaste tillskott i Baricolfamiljen. I vårt team finns både läkare och dietister som bidrar med specialistkompetens och klinisk erfarenhet men utan er är vi ju ingenting. Bloggarna på levdittliv är ännu ett sätt att komma närmare kärnan för att lära oss mer kring hur ni tänker och vad ni vill ha.

Håll utkik, inom kort kommer vi att arrangera fler event där vi bjuder in er!

 

Gruppbild på levdittliv.se bloggare och baricol bariatricsLinus och Sofie bloggare på levdittliv.se i svartvitt

Bord med många glas champagneMagnus på Baricol föreläser för levdittliv bloggare runt ett bord med tv-skärm

 

Läs mer om:

Louise som är barnmorskan som älskar det goda i livet och bloggar om livet efter gastric sleeve

Träningstjejen Sofie som har hypotyreos och diabetes typ 1 och har gjort en gastric bypass

Linus från Borås som är en mångsysslare av rang med ett stort matintresse och utöver det gastric sleeve-opererad

Ursula som tar grymma matbilder och delar med sig av massor av matinspo efter sin gastric sleeve

Amanda från Örebro som jobbar natt och som i år genomgått en gastric bypass!

Jasmine, från Karlstad som nyligen gjort en gastric sleeve och har fingertoppskänsla för det fina i livet, både när det gäller mat och inredning.