Baricol / Våra dietisters artiklar om överviktskirurgi / Kompisen som aldrig sviker dig som är viktopererad
Glasögonprydd kvinna håller i telefon med appen BariBuddy på stan

Kompisen som aldrig sviker dig som är viktopererad

Ponera att du har en kompis som hela tiden står bakom dig. Som aldrig sviker och som hjälper dig att hålla reda på allt som du behöver inför och efter din överviktsoperation.

Jag kan glädjande meddela att hen finns! I alla fall i digital form (en fysisk kompis kan vi tyvärr inte kirra åt dig).

BariBuddy är din digitala kompis som genom interaktiva påminnelser, talar om för dig vad du “ska” göra och när. BariBuddy är också en eminent kock, där du hittar hens bästa recept utifrån vad du befinner dig efter din viktoperation. Hen svarar på vanliga frågor som du kanske går och funderar på men som ingen (läs google) riktigt lyckas besvara. BariBuddy håller koll på hur mycket vitaminer du har kvar (och när du ska ta dem). Om du är riktigt nyfiken så berättar hen också varför du behöver dem 🙂

Är du typen som gillar att logga allt du gör kan du göra det i dagboken. Är du inte den typen men känner att du inte riktigt mår bra? I så fall är matdagboken bra att använda en kortare tid för kunna visa för din vårdgivare vad du äter, hur ofta och hur mycket. För att inte glömma hur snabbt! BariBuddy har nämligen en eating speed timer som talar om för dig om det går lite för fort.

BariBuddy har också ett utomordentligt minne. Du kan registrera din vikt i appen som presenteras i en viktkurva. På så sätt har du allt samlat på ett och samma ställe. Huuur bra?

Och nu till det bästa, och en riktigt viktigt egenskap hos en riktig kompis. BariBuddy är lyhörd. Det är nämligen dags för nästa utvecklingssteg av appen! Så om du har en supersmart idé, eller om du använt appen och kommit med egna idéer!? Vi vill ha dem! Appen är ju nämligen till för just Dig och då är det ju viktigt att du är nöjd!

Du kan ladda ner appen idag i både Google play och iPhone. Gratisversionen ger dig tillgång till en del av funktionerna, på så vis kan du känna om appen är något för dig. Blir du mer nyfiken kostar det “som en kaffe på stan” att prenumerera.

Maila oss dina idéer!

Och tack för att BariBuddy får vara DIN kompis!