Svensk klassiker efter gastric bypass

Ingalill Elenius som gjort en gastric bypass på bild efter Lidingöloppet

Fyra år efter sin gastric bypass har Ingalill 61 år nu genomfört en svensk klassiker!

Ingalill vägde 121 kg innan sin gastric bypass operation för snart 5 år sedan. Hon besvärades av högt blodtryck och dåliga knän vilket gjorde att hon behövde kryckor som stöd för att ta sig fram. När barnbarnen började komma bestämde sig Ingalill för att göra något åt sin övervikt och genomgick då en gastric bypass-operation och började att träna  –  kanske lite hårdare än många av oss andra…

Det senaste året har hon nämligen vigt åt en svensk klassiker, som består av Vasaloppet 9 mil, Vätternrundan 300 km på cykel, Vansbrosimmet 3 km, och nu i lördags Lidingöloppet 30 km.  Nu blickar hon framåt mot nya mål och skriver “Är 61 år och tiden rusar. Nu funderar jag på China Vasaloppet …eller nåt annat lopp. Vill verkligen betona skillnaden i min ork när jag började med Baricol Complete brus. Vilket lyft i ork och energi. Dom är med mig överallt i världen”!

Vi följer Ingalill och henne framfart på Instagram @ingalillelenius – gör det du med!