Baricol / Nyhetsarkiv / Återställ vätskebalansen efter överviktskirurgi

Återställ vätskebalansen efter överviktskirurgi

Kvinna bakifrån sittande på golvet med träningskläder, stomacol rehydrate grönt rör ligger bredvid

Återställ vätskebalansen med Stomacol® Rehydrate

Stomacol® Rehydrate är en vätskeersättning som återställer saltbalansen i kroppen och lämpar sig både innan och efter överviktskirurgi. Produkten innehåller dessutom Wellmune® som är en naturlig betaglukan som stärker immunsystemet.

Jag ska genomgå en överviktsoperation

När du följer en lågkaloridiet kan du känna trötthet och få huvudvärk eftersom att både energi- och vätskeintaget är lågt. Stomacol® Rehydrate boostar ditt immunsystem och återställer vätskebalansen inför din överviktsoperation.

Jag har nyligen genomgått en överviktsoperation

Ett av de vanligaste problemen den första tiden efter en överviktsoperation är uttorkning och det kan vara svårt att för dig att få i dig tillräckligt med vätska. Genom att använda Stomacol® Rehydrate stabiliserar du vätskebalansen och boostar ditt immunförsvar de första veckorna efter din operation.

Jag är överviktsopererad och lever ett aktivt liv

Ett aktivt liv med mycket stress påverkar immunförsvaret negativt och risken att drabbas av en förkylning ökar. Använd Stomacol® Rehydrate när livet går på högvarv eller i samband med ditt träningspass för att boosta immunförsvaret så att du kan fortsätta att prestera.

[/spb_text_block]